Spray-tan

Spray-tan is een ideale manier om snel een mooie bruine kleur te krijgen. Toch vinden sommigen het een risico, want hoe weet je dat je niet als oranje marsmannetje eindigt? Bij Mr. and Mrs. Wax kom je altijd met een mooie kleur naar buiten, hier vertel ik je graag meer over in de salon. Wel moet je met een paar dingen rekening houden. Wat precies? Dat lees je hieronder.

Kleur

De spray-tan die gebruikt wordt in de salon kan niet oranje uitpakken. Ook heb je zelf controle over de inwerktijd. Wil je liever een zacht, subtiel kleurtje? Dan kan je na 2 uur al douchen. Wil je liever een mooie, diepbruine teint, dan wacht je tot hij 8 uur de tijd heeft gehad. En alles daar tussenin is uiteraard ook mogelijk. Na afloop douchen en insmeren met een lekkere bodylotion.

Sunblock

De werkzame stof in de spray-tan reageert met je bovenste huidlaag. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te scrubben. De tan werkt niet als sunblock, dus je wordt zelf gewoon mooi bruin. Je móet dus netjes blijven insmeren tegen de zon! Hierdoor is spray-tannen vlak voor je vakantie een goed idee; je ligt bruin op het strand en gaat bruin naar huis!

Kleding

Het beste is om donkere, losse kleding aan te doen naar je spray-tan afspraak. Je kan het goed uit beddengoed en kleding wassen, mits het niet 3 dagen in de wasmand ligt, en het een beetje heet gewassen kan worden. Verder is het belangrijk vocht te ontwijken als je een tan laat inwerken. Dus geen afwas, niet zweten en bij 30 graden kan je beter je afspraak verzetten.