Ben je al eens in de salon geweest? Laat dan hieronder je ervaring achter. Dank je wel!


Commentaren: 4
 • #4

  Melissa den Hertog (zondag, 18 maart 2018 11:43)

  Het is een hele gezellig salon, zelf is de eigenaresse heel vriendelijk en weet wat ze doet. Ben alrijd enorm tevreden over me wenkbrauwen en bovenlip.

 • #3

  Angela (donderdag, 23 maart 2017 17:55)

  Na lang twijfelen (3 jaar) eindelijk de stap genomen om mij te laten waxen. Ik ben bij mr and mrs wax terecht gekomen en nu denk ik waarom heb ik het niet eerder gedaan. Je was vriendelijk, stelde mij op mijn gemak en nam de tijd. Gelukkig was het niet pijnlijk eerder een pleister die je eraf trok. Ik zal je aan iedereen aanraden. Voor mij ben je super goed in je vak. Tot mijn volgende afspraak!

 • #2

  Esmee (donderdag, 27 oktober 2016 21:41)

  Vandaag voor het eerst een brazilian wax laten doen. Dit is mij echt alles mee gevallen. Ik werd echt super op me gemak gesteld, echt super. Mijn volgende behandeling staat alweer gepland.

 • #1

  Eliza (maandag, 27 juni 2016 09:56)

  De eerste keer laten waxen was spannend, maar werd tijdens de sessie gerust gesteld. Nu drie afspraken verder en de volgende staat ook alweer gepland! Het is echt de ideale oplossing en het resultaat is geweldig. Super goede service. Een aanrader voor elke vrouw en man. Ik ben verkocht en laat dit aan mijn hele kenniskring weten. Bedankt Mr. and Mrs. Wax!

  Eliza