Wimpers

Wimperextensions, One by One. De eerste foto met tape onder de ogen is tijdens de behandeling genomen, dit is een nieuwe set.

Op de tweede foto zie je het resultaat van het opvullen. Deze modellen hebben allemaal gekozen voor andere type krul en lengtes.De lashlift is een heel andere behandeling, maar zeker met een mooi resultaat. De onderste wimpers worden afgeplakt, en de bovenste over een siliconen mal gelijmd. Verschillende lotions worden aangebracht om de bolling van de bovenste wimpers te fixeren. In de praktijk zien we dat na de eerste behandeling mascara 

toch nog vaak wordt gebruikt, maar naar mate je vaker de lashlift laat uitvoeren wordt het effect duidelijker en mooier. Laat hier echter nóóit minder dan zes weken tussen zitten. Vaak versterkt een goed gemodelleerde wenkbrauw het effect van de lashlift.Het effect van verven is subtiel, en ideaal voor onder je mascara. De aanzet is al inktzwart, en zo ver komt zelfs het beste mascaraborsteltje niet. Als je wat slechter gaat zien is het ook een uitkomst, je hoeft niet meer zo secuur je mascara aan te brengen, hooguit wat volume toe te voegen. Als je op vakantie gaat heb je na het verven geen gedoe met uitlopende mascara, en toch een open, naturelle blik.